Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁSILKY letos S PŘEDSTIHEM

2. 5. 2014

p1010600.jpgPřestože jsme plánovali zahájení letošní expedice rostlin až na pondělí 19.5. 2014, okolnosti nás přinutily toto rozhodnutí změnit. A když změnit, tak ve prospěch našich zákazníků z řad milovníků sukulentních rostlin. Oba hlavní důvody, vedoucí nás k dřívějšímu zasílání, jsou velice příjemné, a vzájemně spolu i souvisejí. Tím prvním je překvapivě velké množství objednávek, tím druhým pak příjemné a až na malé výjimky stabilní počasí. Právě díky němu mají letos naše rostliny barvy i celkový vzhled odpovídající přelomu května a června z minulých let. Kytky jsou v dobré kondici, a tak naším cílem je, aby co nejdříve dělaly radost svým novým majitelům.
Stálí zákazníci už náš systém, předcházející samotnému zasílání, dobře znají. Odběratelům rostlin na dobírku navrhneme termín vyřízení jejich zásilky, a teprve po jeho schválení z jejich strany rostliny opravdu zasíláme. Zákazníkům platícím předem nejprve zašleme fakturu, a jakmile je proplacena, okamžitě jim také navrhujeme termín zaslání rostlin k odsouhlasení.
Cenné balíky posíláme zásadně pouze v pondělí, protože pošta nezaručuje rychlé doručení těchto zásilek (2-3 dny od podání, ale bez jakékoliv záruky!). Balíky „do ruky“ nebo „na poštu“ jsou bezproblémové, pošta je doručuje do 24 hodin a my je tudíž můžeme bez obav podávat v úterý, případně i ve středu. Putování zásilek máme možnost sledovat, stejně jako ji mají i naši zákazníci, kterým po podání jejich zásilky na poštu zasíláme její číslo. Česká pošta sice má pořád daleko k dokonalosti, ale v mnohém je již v poslední době patrné neustálé zlepšování jejích služeb.p1140201.jpgPrvním zasílacím dnem letošní sezóny tedy bude již úterý 6.5., dalšími pak pondělí 12.5. a úterý 13.5., a poté už každé pondělí a úterý (v případě nouze i středa) až do podzimu, pokud v inkriminovaném týdnu nebude žádný státní svátek. Práce s naším způsobem balení rostlin je sice zdlouhavá, ale vyplácí se, protože v loňském roce jsme neměli jedinou reklamaci. Chybička se samozřejmě může vloudit vždycky, ale náš systém kontroly nepřesnosti z velké části eliminuje.
Na každou vaši objednávku či její změnu nebo doplnění se snažíme reagovat vždy nejpozději do 24 hodin (kromě automatické odpovědi z e-shopu). Protože i elektronická pošta se občas cestou ztrácí, určitě se ozvěte, pokud jste do dvou dnů po odeslání své objednávky neobdrželi naše ujištění o rezervaci objednaných rostlin. Rychlá komunikace napomáhá zdárnému vyřízení všech objednávek, a nyní na počátku sezóny to platí dvojnásob, protože obejdnávky se u nás do zahájení zasílání hromadí. V průběhu sezóny už je potom vše ve větším klidu a mnohem přehlednější a rychlejší.
Děkujeme za neustálou přízeň, která nás zavazuje, a těšíme se na další objednávky. Budeme se jako vždy snažit udělat vše proto, aby jste byli s našimi rostlinami spokojeni a dělaly vám radost.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Birghamia insignis

(Poulová, 24. 5. 2014 13:11)

Rá bych věděla kolik u výás stojí.

objednávka

(iva Gajdošová, 4. 5. 2014 19:17)

Moc ráda bych k vám přijela,ale ze Zlaté Olešnice v Jizerských horách je to dost z ruky.Nalákána vaší úžasnou knížkou jsem si aspoň pár rostlin dneska objednala.A upřímně už se nemůžu dočkat až přijdou.Tak Vám přeji mnoho spokojených a nakupujících pěstitelů.Máte fantastické stránky.Iva G.