Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahrádkářská VÝSTAVA na zámku V POHLEDU

7. 6. 2010

ObrazekJiž tradičně se zúčastňujeme zahrádkářské výstavy na zámku v Pohledu u Havlíčkova Brodu. Ta letošní se koná ve dnech 31.7. a 1.8. 2010. Jako vždy je výstava spojena s tradiční poutí na nedalekém poutním místě U Svaté Anny v lesích nad obcí Pohled.
Zdejší výstavy mají dlouholetou tradici, a ta letošní je v pořadí už osmatřicátá. Po oba dny je otevřena od 8.00 do 17.00 hodin a návštěvníci zde naleznou nejenom naše sukulenty, ale také pestrý výběr skalniček, konifer, pokojových rostlin, citrusů a dalších výpěstků mnoha pěstitelů.
My budeme na této výstavě kromě klasického sortimentu nabízet i sukulenty mrazuvzdorné, které se právě v Pohledu loni setkaly s velkým zájmem návštěvníků. Dále budeme mít i pestrou nabídku kaktusů rozličných druhů, tvarované sukulenty v keramických miskách i pestrobarevné sukulentní zahrádky.
Přímo u zámku bude pro návštěvníky zajištěno občerstvení, v neděli bývá tradicí divadlo pro děti a v sobotu se koná tradiční turnaj v malé kopané na nedalekém hřišti za účasti více než dvaceti mužstev z celé republiky. Obec Pohled v době pouti žije pestrým životem a rozhodně se vyplatí strávit zde příjemné chvíle, spojené s návštěvou avizované výstavy, které se zúčastňujeme už od roku 1991! Těšíme se na setkání s vámi nad rostlinami, díky nimž se společně scházíme na těchto stránkách.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář