Jdi na obsah Jdi na menu
 


SUKULENTNÍ ÚNOR V LIBOCHOVICÍCH

11. 12. 2011

pozvanka-m.jpgČeská zima bývá dlouhá nejenom pro sukulenty, ale i pro nás, kteří je pěstujeme a máme rádi. Příjemným způsobem si ukrátit čekání na jaro nám nabízí paní Dáša Petrlíková, pěstitelka sukulentů, skalničkářka a neúnavná propagátorka rozchodníků rodu Sedum. Inspirována patrně podzimním povídáním o rostlinách v Rakovníku, rozhodla se podobnou akci uspořádat společně s přáteli z Klubu pěstitelů kaktusů a jiných sukulentů v Roudnici nad Labem.
Protože během pěstitelské sezóny býváme díky našim rostlinám uvázáni doma nebo v prodejně, rád jsem přijal jako přednášející pozvání na akci, zvanou „POVÍDÁNÍ O SUKULENTECH“. Podobně jako podzimní akce v Rakovníku, je i tato v českých poměrech výjimečná především tím, že se jedná o setkání vpravdě pěstitelské. Proto budou ryze pěstitelsky zaměřeny i všechny přednášky, a doprovázeny samozřejmě spoustou hezkých obrázků.
Tato akce je kromě přednášek praktických pěstitelů i možností setkání s lidmi stejných zájmů, a také příležitostí k navázání nových přátelství i pěstitelských kontaktů. Z vlastní zkušenosti vím, jak se už tou dobou každoročně těšívám na kus řeči s přáteli od kytiček, které se co nevidět začnou konečně probouzet z dlouhého zimního spánku. Pozvání paní Petrlíkové a roudnických kaktusářů proto přichází jako na zavolanou, a dává nám možnost probudit se ještě o trochu dříve než naše sukulenty.
„POVÍDÁNÍ O SUKULENTECH“ se koná v sobotu 18. ÚNORA 2012 od 9.00 hodin v restauraci Konírna v LIBOCHOVICÍCH! Jste srdečně zváni! Vstupné se neplatí!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář