Jdi na obsah Jdi na menu
 


PRODEJNA v ZOO JIHLAVA zahájila provoz

10. 5. 2011

pict0004.jpgV sobotu 7. května 2011 jsme oficiálně zahájili provoz naší miniprodejny v jihlavské zoologické zahradě. Je to již naše osmá prodejní sezóna, a během těch předchozích jsme už získali mnoho stálých zákazníků, kteří se k nám každoročně vracejí. Prosklený stánek naleznete v sousedství relaxační zahrady, nedaleko staré pokladny, přes níž ale dodnes chodívá velká část návštěvníků ZOO. Našimi nejbližšími sousedy jsou už tradičně nosálové červení. Letos mají pět mláďat, která se již k nelibosti svých dvou maminek a za tichého přihlížení svého společného taťky snaží opouštět své domovy a tropit na okoních keřích i stromech nejrůznější alotria. Mladí nosálci patří tradičně k nejlákavějším atrakcím zahrady!
OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNY
KVĚTEN a ČERVEN - úterý - čtvrtek: 10.00 - 14.00 sobota a neděle 10.00 - 17.00
ČERVENEC A SRPEN - pondělí - pátek 10 - 16.00 sobota a neděle 10.00 - 17.00
I letos platí nabídka, že Vám můžeme objednané rostliny nechat v našem stánku, pokud si vzájemně  domluvíme konkrétní termín jejich osobního odběru!
p1000973.jpgNabídka rostlin v naší miniprodejně je v mnohém odlišná od té internetové. Především je mnohem pestřejší, protože zde nabízíme kromě jednotlivých sukulentů i misky se společnou pestrobarevnou výsadbou, kterým říkáme „sukulentní zahrádky“, větší a již tvarované rostliny v keramice i plastových miskách, kaktusy, tilandsie na korkové kůře i volné, masožravé (hmyzožravé) rostliny, cykasy a jiné exotické rostliny. Druhová nabídka se tu rychle mění, takže když přijedete do naší prodejny podruhé, naleznete zde zase úplně jiné rostliny než při své první návštěvě!
Rostliny Vám na cestu pořádně zabalíme, a nemusíte mít strach, že by v teplejším počasí po cestě nějak zvlášť strádaly. Sukulenty i ostatní zde prodávané rostliny vydrží co se teplot týče mnohem větší extrémy než my! Všechny prodávané rostliny jsou zasazeny v čerstvém substrátu, takže je v nejblížší době nemusíte přesazovat!
Těšíme se na setkání s vámi, a v rámci svých možností můžeme poskytnout i pěstitelské rady k zde prodávaným rostlinám. Přijeďte prožít krásný den v příjemném prostředí jihlavské ZOO, v jejímž areálu naleznete každým rokem spustu zajímavých novinek. Malý kousek od centra krajského města Jihlavy se ocitnete v úplně jiném světě, plném zajímavých překvapení! Těšíme se na vaši návštěvu!
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář