Jdi na obsah Jdi na menu
 


DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 29. - 30. 4. 2017

18. 4. 2017

p1030120.jpgPoslední dubnový víkend bude u nás v Pávově již tradičně patřit neoficiálnímu zahájení další sukulentářské sezóny. DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ se letos konají ve dnech 29. - 30.4. (sobota a neděle) a po oba dny máme pro návštěvníky otevřeno od 9.00 do 17.00 hodin. Jako pokaždé je zveme k prohlídce sbírkového skleníku a nabízíme jim možnost nákupu rostlin ve skleníku prodejním s tradiční 10% slevou oproti internetovým cenám v našem e-shopu.
Pro milovníky sukulentů bude připravena široká nabídka rostlin, z nichž mnohé nelze zasílat a proto se ani neobjeví v naší internetové nabídce. Dalších je zase k dispozici pouze nepatrné množství, mnohdy pouze jednotlivé kusy. Kromě sukulentů budou v omezeném sortimentu připraveny i masožravé rostliny a kaktusy. Návštěvníci akce si po oba dny mohou vyzvednout svoje objednávky z e-shopu, ale pouzdscn8414.jpge po předchozí domluvě minimálně dva dny předem, abychom jim rostliny stihli připravit v prodejním skleníku do jejich krabiček. Na místě si potom mohou kteroukoliv z rostlin vyměnit za jinou stejného druhu, pokud ji samozřejmě v nabídce ještě naleznou a bude se jim více líbit.
Co se týče dopravy, neměl by být tentokrát žádný větší problém. Sjezdy z dálnice D1 jsou již opraveny z minulých let a ani v bezprostředním okolí Pávova a v nedaleké Jihlavě nejsou hlášeny nějaké výraznější uzávěry. Na odbočce k našemu domu se nenechte odradit značkou zákazu vjezdu, která pro návštěvníky akce neplatí. Nedaleko za značkou můžete i pohodlně zaparkovat, protože přímo před domem chvílemi bývá plno. Pokud dorazíte do Jihlavy veřejnou dopravou, odveze Vás do Pávova autobus MHD č. 12 a vystoupíte v zastávce „Starý Pávov“. Nezapomeňte včas zmáčknout tlačítko u dveří, kterým dáte panu řidiči znamení, že chcete vystupovat. Po výstupu z autobusu přejdete na protější stranu silnice a po úzké asfaltce vlevo od zastávky MHD se vydáte asi 100 metrů, než narazíte na otevřenou branku a dveře sbírkového skleníku. Můžete k nám přijet i vlakem. Osobní spoje z Havlíčkova Brodu a jihu Čech zastavují ve stanici Jihlava-Bosch Diesel, odkud je to k nám asi 10 minut volnou chůzí. Při plánování trasy autem je nesnazší zadat si ve vyhledávači „firmy.cz - Ivana Jandová, Pávov 102“! dscn8370.jpg
Těšíme se na setkání s tradičními účastníky našich akcí, stejně jako s těmi, kteří se vítání jara se sukulenty u nás v Pávově zúčastní úplně poprvé. Budeme vzývat sukulentářská božstva, aby vylepšila současné počasí alespoň na tradiční jarní a zbavila nás na závěr dubna té nekonečné zimy. Těšíme se na příjemný víkend nad rostlinami, díky nimž se virtuálně scházíme na tomto webu. Živé rostliny jsou však mnohonásobně působivější než všechny jejich obrázky a popisy. Kdo už jejich kouzlu podlehl, dobře to ví. Kdo ještě pochybuje, ten nechť se o posledním dubnovém víkendu vydá přesvědčit k nám do Pávova na DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, na něž všechny srdečně zveme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář