Jdi na obsah Jdi na menu
 


46. VÝSTAVA KAKTUSŮ A SUKULENTŮ v Jihlavě

29. 5. 2013

p1000261.jpgVe dnech 12. - 16. ČERVNA 2013 (středa - neděle) opět jihlavské Muzeum Vysočiny oživí nádherné květy kaktusů a zvláštní tvary sukulentních rostlin. Jihlavský Klub pěstitelů kaktusů a sukulentů zde pořádá ve spolupráci s muzeem již  46. výstavu výpěstků svých členů. Výstava se již tradičně koná v nádherném prostředí historického dvorku muzea, nacházejícího se v horní části Masarykova náměstí v Jihlavě. Přímo v historickém centru Jihlavy tedy můžete spatřit nevšední krásu exotických rostlin z dalekých krajin a případně si i nakoupit nějaké rostliny do svých domovů.
Kaktusy jsou na této výstavě samozřejmě v převaze, ale vystavena bude i část našich sukulentů, a stejně tak budou naše rostliny i v prodejní nabídce. Přítomni budou vždy i někteří z členů klubu kaktusářů, kteří v rámci možností poradí s pěstováním rostlin a případně i s výběrem druhů vhodných do vašich podmínek. Rostliny se zde prodávají kvalitní, zdravé a za příznivé ceny.
Výstava je otevřena vždy od 9.00 do 17.00, jen v poslední den (neděle 16.6. 2013) se končí již o hodinu dříve! Jihlavskou výstavu s velkou tradicí můžete spojit třeba i s návštěvou nového australského pavilonu v jihlavské ZOO, nebo prohlídkou tajuplného jihlavského podzemí. Protože v době konání výstavy kvete největší množství druhů kaktusů, bývá na jejich výstavě každoročně nádherná a pestrá podívaná! Přijďte se přesvědčit! Můžete si užívat příjemné chvíle nad rostlinami a s lidmi, kteří je mají rádi a rozumí jejich nenápadné řeči!
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář