Jdi na obsah Jdi na menu
 


45. VÝSTAVA KAKTUSŮ A SUKULENTŮ v Jihlavě

30. 5. 2012

p1050714.jpg45. VÝSTAVA KAKTUSŮ A SUKULENTŮ v Jihlavě
Ve dnech 6.-10. ČERVNA 2012 pořádají klub jihlavských kaktusářů a Muzeum Vysočiny již 45. výstavu kaktusů a sukulentů. Jak se stalo v posledních letech již tradicí, výstava bude pod širým nebem v nádherných prostorách starobylého dvorku jihlavského muzea, ležícího v horní části jihlavského Masarykova náměstí. Pro návštěvníky bude otevřena vždy od 9.00 do 17.00, jen poslední den (neděle 10.6. 2012) se zavírá o hodinu dříve!
Také letos zde naše sukulenty budou oproti kaktusům v menšině, ale na své si jejich milovníci bezesporu přijdou. Na počátku června již bývají mnohé naše rostliny výrazně zbarvené, a kaktusy našich kamarádů jsou zase obaleny nádhernými květy. Tradičně zde bývá hezká podívaná, doplněná pestrým prodejem přebytků členů klubu. Přítomno je vždy několik z nich, takže rádi zodpoví i případné pěstitelské dotazy návštěvníků, nebo poradí s výběrem vhodných rostlin.Prodávané rostliny jsou zdravě pěstované a za velice přijatelné ceny.
Výstavy kaktusů a sukulentů mají v Jihlavě dlouhou tradici a navštěvují je milovníci živé exotické krásy z širokého okolí.
Jste tedy srdečně zváni na setkání s kaktusy a sukulenty, ale také s jejich pěstiteli. Na krásnou podívanou a kus řeči nad rostlinami, které máme rádi a společně se díky nim scházíváme na těchto místech. Příjemné starobylé prostory jihlavskéhu muzea krásu rostlin ještě umocňují,  a vy tak můžete vše dohromady spatřit přímo v centru krajského města Jihlavy.
MUZEUM VYSOČINY JIHLAVA  6. - 10. ČERVEN 2012 (středa - neděle) vždy v 9.00 - 17.00, v neděli 10.6. od 9.00 do 16.00 hodin!
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář